ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κοντά σας από το 2008

Η Aqua Life ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Μυλωνάκη το 2008 και εδρεύει μέχρι σήμερα στο Ρέθυμνο.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο των συστημάτων φίλτρανσης νερού, η οποία διαθέτει συστήματα φίλτρανσης οικιακής χρήσης καθώς και εξοπλισμό που έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει επαγγελματικές μονάδες.

Ξεκινώντας κάθε φορά, από το νερό, που εσείς διαθέτετε, μελετάμε και σας προτείνουμε κάθε φορά την άριστη, οικονομική και τεχνική λύση που σας εξασφαλίζει το νερό που εσείς χρειάζεστε, στην πιο υψηλή ποιότητα. Παράγουμε άριστο νερό, ασφαλέστερο από το εμφιαλωμένο, με συντριπτικά χαμηλότερο κόστος και απαλλάσσουμε από το κουβάλημα των φιαλών και την βαρύτατη οικολογική επιβάρυνση των πλαστικών απορριμμάτων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν φρέσκο, καθαρό και υγιεινό νερό, εύκολα, απλά και οικονομικά.
Άριστα καταρτισμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας καθημερινά για να σας προτείνει λύσεις που θα είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας.
Για εμάς ανταμοιβή είναι ο ευχαριστημένος πελάτης.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να έχουμε την καλύτερη συνεργασία.

Πάθος μας,
το καθαρό νερό.

ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΗ εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο των συστημάτων φίλτρανσης νερού.Διαθέτει συστήματα φίλτρανσης οικιακής χρήσης καθώς και εξοπλισμό που έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει επαγγελματικές μονάδες.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σταμαθιουδάκη 44 Ρέθυμνο
  • info@milonakis.net
  • Τηλ: +30 28310 42834

Newsletter

Scroll to Top